Piratpartiet indtager EU-Parlamentet

I dag gik vælgerne i EU til stemmeurnerne. I Sverige og i Tyskland havde de mulighed for at stemme på Piratpartiet.

De foreløbige opgørelser fra Tyskland siger, at Piratpartiet her fik 0,9 procent af stemmerne. Det rækker ikke til et mandat, men er dog et bedre resultat end da Piratpartiet i Sverige første gang i 2006 gik til valg.

Til alle de nye medlemmer

Tak for jeres indmeldelser. Vi har brug for al den støtte vi kan få. Desværre (nej, heldigvis!) får vi i øjeblikket så mange nye medlemmer, at der kan blive lidt ventetid med at få alle ført ind i medlemsregisteret. Men vi skal nok alle ført ind. Jeg sender en mail med medlemsnummer når et nyt medlem er ført ind.

Bliv medlem

Ved at blive medlem i Piratpartiet viser du din support for partiets principper. Enhver der tilslutter sig partiets grundholdninger kan blive medlem. Der er ingen aldersgrænse. Der er heller intet krav om, at man ikke samtidig må være medlem i et andet parti. På landsmødet den 25. april 2009 blev kontingentet fastsat til 0 kroner om året, men du er velkommen til at betale mere hvis du har råd, og vil støtte partiet økonomisk.

IRC chat kanal

Så fik vi vores egen IRC chat kanal #piratpartiet.dk på piratpartiernes IRC chat netværk: Den svenske IRC server Den finske IRC server

Pages

Subscribe to PIRATPARTIET RSS