Indkaldelse til landsmøde

Lørdag den 15. september kl. 14:00 holder vi landsmøde. Alle medlemmer har adgang. Alle medlemmer, som har været medlem siden onsdag den 15. august har stemmeret.

Landsmødet foregår på nettet, på vores IRC kanal. Sørg venligst for at møde på IRC kanalen mindst 30 minutter før landsmødet starter, da vi skal have mulighed for at verificere de medlemmer, som har stemmeret.

Aktivitet i Piratpartiet

Lige nu foregår der et større genopbygningsarbejde i Piratpartiet for at få det til at fremstå så aktivt som det faktisk er. Derfor har nogle medlemmer af partiet taget det på sig at arbejde for at skabe mere aktivitet på de sociale medier, hvor blandt andet Facebook og Google+ er repræsenteret.

Piratpartiet jubler over nedstemning af ACTA i Europa-parlamentet.

Nedstemning af ACTA-lovgivning vækker håb om mere transparens.

For seks måneder siden så det ud til at ACTA ville gå modstandsfrit igennem Europa-parlamentet, men i dag blev ACTA nedstemt med overvældende 478 stemmer imod og kun 39 stemmer for. Det danske Piratparti bifalder resultatet. “I Piratpartiet er vi ikke interesserede i at kommercielle interesser dikterer vores lovgivning, med henblik på at sikre sig selv højest mulig profit,” udtaler talsmand Andreas Petersen.

Stemmehjælp, 2011

Og så nærmer valget sig.

Efter et fint valgmøde arrangeret af IT-Pol bringer Piratpartiet en liste over steder, hvor man som Piratpartist kan sætte sit kryds med relativt god samvittighed. Efter mødet, hvor Socialdemokratiet og Konservative ikke mødte op, og Dansk Folkeparti havde været bedre tjent med at blive hjemme, er den korte version, at en stemme på det Radikale Venstre eller Enhedslisten nok er det bedste bud.

PP.dk mødes i København Lørdag 15. Januar 2011 kl 14:00

For at vise vores sympati med de fængslede medlemmer af Piratpartiet i Tunesien, samles vi på Rådhuspladsen i København Lørdag d. 15. Januar 2011 kl 14:00, for at dele flyers ud og oplyse om hvordan almindelige mennesker kan hjælpe med at bryde de tunesiske myndigheders censur.

Aktionen er planlagt til at vare 2 timer, er der stemning for det samles vi på en café i nærheden og diskuterer hvad vi yderligere kan gøre for at hjælpe vores kammerater.

Mødested: Rådhuspladsen København
Dato: 15. Januar 2011
Tidspunkt: 14:00 - 16:00

Indkaldelse til møde i Odense i oktober

Forums: 

Vi gentager mødet på Fyn.

Stedet er:
H.C. Ørstedskollegiet, Køkken 1160
Niels Bohrs Allé 23
5230 Odense M

Tidspunkt:
Onsdag d. 13. oktober, 19:00

Kontakt:
Nikolaj Blytsø
Tlf: 23 63 71 96
Mail: blytte at stofanet.dk

Dagsorden:
Der er umiddelbart to punkter til dagsordenen:
1. Der skal findes et nyt mødelokale.
2. Der skal gerne startes en lokal afdeling af UngPirat på Fyn.

Maillingliste

Vi har sat en mailliste op til dem som ønsker at modtage mail.

Tilmelding sker via

  1. https://piratpartiet.dk/mailman/listinfo/debat
  2. send en mail til debat-subscribe@piratpartiet.dk

Når man har aktiveret sin konto, kan man sende debatindlæg til debat@piratpartiet.dk

Ung Pirat stiftet!

Forums: 

Fra UngPirat´s hjemmeside:

Lørdag d. 3. oktober blev Piratpartiets ungdomsorganisation Ung Pirat stiftet ved den stiftende generalforsamling i Viborg.
Ved mødet deltog bl.a. Formanden fra Ung Pirat i Sverige Stefan Flod samt formanden for det danske piratparti, Ole Husgaard.

Piratpartiet samler som første parti underskrifter ind elektronisk

PRESSEMEDDELELSE

Piratpartiet er blevet godkendt som partinavn til Folketingsvalg i Danmark og indsamling af underskrifter er begyndt.

Nu skal Ung Pirat stiftes her i landet

Forums: 

En gruppe unge pirater, som gerne vil lave en ungdomsorganisation for Piratpartiet, har på det seneste arbejdet med at få sat en hjemmeside op. Nu er hjemmesiden kommet op, og det er annonceret, at man er ved at planlægge den stiftende generalforsamling.

Pages

Subscribe to PIRATPARTIET RSS