You are here

Piratpartiet på Facebook

9 posts / 0 new
Last post
Ole Husgaard
Piratpartiet på Facebook

Jeg så lige (alt for sent), at et af vore medlemmer, Acid, havde oprettet en side på Facebook for Piratpartiet i Danmark. Jeg elsker den slags initiativer. Hvis noget skal laves, ingen andre gør det, det ikke er ulovligt, ikke koster partiet penge, og ikke strider imod partiets politik, så er det bare at gå igang. Respekt til Acid!

Erik Ernst
Erik Ernst's picture
Aye Skipper

Respekt til Acid!:)

Claus Sønderkøge
Claus Sønderkøge's picture
Det vil sikkert være

Det vil sikkert være hensigtsmæssigt at installere Facebook Chat Rooms og Facebook Forums. Man skal have administrator rettigheder for at gøre det.

Det vil formodentlig være den enkleste måde at opgradere Piratpartiets medlemmers muligheder for kommunikation. Den nuværende hjemmeside må have været en rimelig begyndelse, men teknologisk dog for ringe.

superbo3
:P

jeg ville nu redigere facebook gruppen lidt mere , man kan kun blive fan ikke medlem, alså det ses som en fan side ikke en gruppe hvor man kan blive medlem

Claus Sønderkøge
Claus Sønderkøge's picture
Jeg opfatter det som det

Jeg opfatter det som det samme - men måske har jeg fejl. Det handler om en mailingliste og vist egentlig ikke andet. En Google-gruppe kunne også levere en automatisk mailingsliste.

Fordelen ved Facebook er at det er populært med mange brugere. Derfor er det nemt at tilmelde sig. Kræver ikke ny sign-up.

Men jeg synes administratoren til Piratpartiets Facebook profil skulle komme op i omdrejninger og teste mulighederne og informere om dem.

Erik Ernst
Erik Ernst's picture
Nyhedsgruppe?

Måske burde vi i virkeligheden oprette en nyhedsgruppe, der samler nyheder og information op, samt vidersender det til diverse relevante gruppe (mail-lister, Facebook/twitter/myspace admins, bloggere osv )?

Claus Sønderkøge
Claus Sønderkøge's picture
Helt udmærket men det hjælper

Helt udmærket men det hjælper ikke meget ved en uduelig web-site. Det er nødvendigt at have fornuftigt kommunationssoftware hvis tingene skal foregå på internet.

Jeg synes ærlig talt man hurtigt bør afsøge mulighederne for noget standard. Det behøver jo ikke være det eneste ene - det kan udskiftes senere. Men det nuværende er aldeles uegnet.

Jeg er ikke nogen fan af Facebook men der er nogle fordele kan jeg se man bør søge at drage fordel af.

Acid
Nu skal det jo heller ikke

Nu skal det jo heller ikke ses som om man bliver medlem af Piratpartiet ved at melde sig ind på Facebook. På Facebook har man mulighed for at vise sin interesse for partiet. Jeg har så sent som i dag udsendt end opdatering til alle nuværende fans (på tidspunktet 106 fans) om at de bør invitere flere folk til at blive fans. Facebook er en god måde at informere folk på, medlemmer som ikke-medlemmer (så længe de er "fans" af siden på Facebook), og samtidigt fungerer det rigtigt godt som et reklameværktøj.

Desuden fungerer en fanside ganske fint. Vi har mulighed for at have en informationsside med kontaktoplysninger osv, samtidigt med at vi kan poste nyheder/opdateringer og fans kan skrive på væggen. Hvad er det en gruppe kan give os som en fanside ikke kan?

Udover det vil jeg lige pointere at vi ikke kan lave en fanside om til en gruppe uden at miste alle medlemmerne, og det ville da være surt når der nu allerede er over 100 fans, og det stiger hurtigere og hurtigere.