You are here

Medlemsmøde i København torsdag aften

5 posts / 0 new
Last post
Ole Husgaard
Medlemsmøde i København torsdag aften

Vi holder medlemsmøde i København igen torsdag den 20. august. Ligesom sidst foregår det i Hovedvagtsgade 6, 5.tv, hos Ange Optimization (lige ved Kongens Nytorv). Denne gang er det kl. 18:00. Lige som sidst går det på at vi skal lære hinanden at kende, og udveksle ideer om hvordan vi får indsamlet underskrifterne vi skal bruge for at stille op. Der har allerede været lidt drøftelser om mødet her.

random
Spise her tag med hjem? Med

Spise her tag med hjem?

Med andre ord, skal jeg tage en kebab på vejen eller køber vi en bunke pizza'er?

chlor
Mødet har været

Husk at skrive fuld dato for hvornår en hændelse finder sted. Det er ikke nok at skrive et tidspunkt halvt, for når nogen læser det om et år, kan de tro at det er noget forestående.

Eksempler på ulovlige tidspunkt angivelser:
* kl. 18
* I morgen
* På torsdag
* Den første torsdag i måneden

Skriv hellere: 2009-08-20 18:00:00

Lidt omstændigt, men folk fra alle lande kan forstå det.

Hvis det kan rettes i den oprindelige artkel, ville det være super.

/hans

Ole Husgaard
God pointe!

Du har en rigtig god pointe her. Det skal vi huske på. Håber ikke nogen har læst det og tror det er torsdag i uge 35.

Dog mener jeg ikke det skulle være nødvendigt at skrive tidspunktet med angivelse af sekunder, da der ikke sker noget ved at folk møder op kl. 18:00:03.

Det er også vigtigt at skrive datoen, så folk fra andre lande kan forstå det uden problemer. Selvom de har lært at læse dansk, er det ikke sikkert de har styr på datoformatet her i landet, og hvis vi bare skriver 20/8, risikerer vi at en amerikaner der vil deltage venter til den ottende i den tyvende måned i året før han kommer til mødet. (Ok, dårligt eksempel. Men andre datoer er lettere at misforstå, hvis de skrives på denne måde.)

Jeg har valgt at rette det oprindelige indlæg, så der nu bruges det omstændelige, men imho gode og knapt så tekniske sprogbrug "torsdag den 20. august".