Edag3 - Fascismens grimme ansigt viser sig igen

Annoncering af aftale:

Kortlægning af aftale:

Med national udbredt selvbetjeningsløsning menes statens Digitale Taskforces centralisering og adgang til og sammenkøring af alle offentlige cpr-databaser, alt sammen i friheden og retssikkerhedens navn naturligvis. Forståelsen for brugernes reelle sikkerhed kan dog ligge på et meget lille sted, hvilket ikke kan siges om Finansministeriet, der lader til at være ganske optaget af at bestemme, hvilke firmaer der skal have monopol på login ordninger mm. Glem alt om det såkaldte "frie valg", alle skal tvinges til samme løsning, det er filosofien.

KL skriver bla. : På mødet gennemgår vi elementerne i edag3 og forklarer om business casen.

Hvilken business case, for skatteyderpenge? Vi har ikke ansat politikere og embedsmænd, for at de skulle gå og hygge sig business cases, der ikke har hold i virkeligheden, og som det lader befolkningen finansiere, men ok ingen lader til at finde det besynderligt, at et privat svensk firma skal bestemme, hvad vi skal se på TV, så what the hell....

Idéen med edag3, er at skabe et centralistisk system, hvor staten kan bevare kontrollen over borgernes data, myndighederne skal altså have fri adgang til borgernes data, når de måtte ønske det. Et gammeldagshierarkisk system som dette, gør det nemmere, for dem der måtte ønske det, at overvåge borgernes gøren og laden, men når staten får fri adgang til borgernes data, er det modsatte så også tilfældet, selvfølgelig ikke.

Med edag3 bevæger vi os tilbage i tiden til planøkonomiske tider. på et tidspunkt hvor vi har både viden og teknologien til effektivt at frigøre os fra feudalsamfundets lænker, sættes fundamentale retsprincipper sættes ud af kraft, magt og kontrol centraliseres, i demokratiets navn naturligvis,mens sjovt nok ansvaret og omkostningerne nådigt uddelegeres til borgerne.

eDags3 er et frontal angreb på retssamfundet, det nogle kalder demokrati, og der vil næppe være anden vej tilbage end revolution, måske der var en mening med at kalde sig for "Statens Digitale Taskforce".

Lum di dum

Lad os tjene lidt penge på det, nu vi er i gang.

https://digitaliser.dk/resource/402028