You are here

Et forslag til Piratpartiet fra et medlem - Et Frisk Pust i Dansk Kommunal-, Lands- og EU-politik

3 posts / 0 new
Last post
Troels Schmidt
Troels Schmidt's picture
Et forslag til Piratpartiet fra et medlem - Et Frisk Pust i Dansk Kommunal-, Lands- og EU-politik

Kære Fede og Politisk Blodtørstige Pirater, Nu har jeg lige modtaget en T-Shirt med flot piratlogo på forsiden og skriften PIRATPARTIET på bagsiden, så det kan ses tydeligt når jeg cykler rundt i byen! 6 herlige pirat kaffekopper har vi også herhjemme nu til pirat gæsterne. Og pirat klistermærker til ... Samt pirat balloner til ... Det hele har jeg købt af de svenske pirater. De er gode til at lave den slags! Et forslag til Piratpartiet fra et medlem - Et Frisk Pust i Dansk Kommunal-, Lands- og EU-politik En 3 Trins Raket Strategi: 1.) Stil op nu til Kommunal Valg i november 2009 - det siges at være det letteste overhovedet, kræver næsten ingen underskrifter i forhold til Folketingsvalg og der er offentlig tilskud til forsøget - og derefter lav valgforbund efter modellen i Piratpartiets principprogram. Det er lige meget om partiet kommer ind i første omgang for opmærksomheden og reklameværdien heri kan ikke måles i kroner og øre når der om 1½ år stilles op til Folketingsvalg. Alle vil så til den tid kender til partiet! 2.) Om 1½ år stilles op til Folketingsvalg - efter at de 70.000 (helst 80.000) underskrifter er samlet ind. Dette bliver hårdt arbejde, hvor alle kan bidrage stort eller småt til indsamlingen. De mest aktive kan stå 1½ år på gader og stræder så længe og så ofte som muligt, men det er vigtigt at man ikke køre surt i det - det skal også være sjovt at råbe, argumentere, underholde som en anden gadesælger, jonglører, sanger, artist - you name it - på Strøget i enhver by fra Gudhjem til Skagen! Roskilde festivalen kan passende inspirere piraterne! Jeg synes det er vigtigt at holde pauser når man er blevet for træt. Og det bliver man i ny og næ. 3.) Om 5 år kan der stilles op til EU-valg - fra nu af til da bliver der flere og flere Piratpartier i verden også i Latinamerika - de er der allerede - overalt - det må give piraterne i alle lande blod på tanden! Jeg savner et Pirat Nyhedsbrev: Jeg ser ikke så godt, så derfor kan det være jeg bare ikke har fået øje på det her på hjemmesiden, men hvis der er et kan jeg måske blive skrevet op på et Nyhedsbrev fra DKs Piratpartiet? Jeg vil desværre ikke selv kunne tage ansvaret for at sende ud, men må begrænse min egen indsats til at melde ud at jeg står gerne på gaden og samler underskrifter ind til at opstille Piratpartiet til det kommende Folketingsvalg om1½ års tid. Jeg er i øvrigt også medlem af IT-politisk forening, som de fleste ved er en naturlig politisk partner i alt det her. Gode pirathilsener til alle pirater og vordende pirater, Troels

Ole Husgaard
Forslag

Hvad angår lommunal- og regions-valg, forventer vi ikke at stille op i denne omgang. Det er blandt andet blevet drøftet her.

Ideen med et periodisk nyhedsbrev er god. Men det kræver også, at nogen har tid til at skrive det hver gang. Vi har resourcerne til f.eks. at sende det som mail til alle medlemmer, selvom der lige er et par detaljer omkring frameldelse til nyhedsbrevet der skal på plads.

Erik Ernst
Erik Ernst's picture
Nyhedsbrev

Jeg kan godt smække et nyhedsbrev afsted.

Hvor ofte, hvor meget og hvad der skal stå ved jeg ikke helt, nogen bud?