You are here

Bliv medlem

Status message

You must login or register to view this form.

Vi foretrækker, at du først opretter en bruger på vores hjemmeside før du melder dig ind. Det gør du her.

Ved at blive medlem i Piratpartiet viser du din support for partiets principper.

Enhver der tilslutter sig partiets grundholdninger kan blive medlem. Der er heller intet krav om, at man ikke samtidig må være medlem i et andet parti.

På landsmødet den 25. april 2009 blev kontingentet fastsat til 0 kroner om året, men du er velkommen til at betale mere hvis du har råd, og vil støtte partiet økonomisk.

Vi skal have en række oplysninger om dig til brug for vores medlemsregister. Disse oplysninger behandles strengt fortroligt. Nogle af disse oplysninger skal vi bruge for at sikre, at du reelt eksisterer, for vi ønsker ikke fiktive medlemmer i partiet. Andre af oplysningerne skal vi bruge for at komme i kontakt med dig. Og nogle af oplysningerne skal vi bruge for at kunne lave statistik over medlemmerne, som f.eks. fordeling på køn og alder.

Har du spørgsmål, så kontakt os gerne.

Bemærk at informationer afsendt gennem denne webformular ikke er krypterede, og muligvis usikre hvis en person med særlige evner ønsker at se dem. Hvis man ønsker ekstra sikkerhed, så kan man sende os en email direkte med samme oplysninger.

Vi har konstateret et muligt problem med at visse emailudbydere nægter at modtage emails fra vores server. Indtil videre er der registreret mulige problemer med: Hotmail, webspeed.dk. Af den grund har vi slået email verificering fra, således at man ikke behøver at godkende sin email. Hjælp os gerne med at fejlfinde problemet. Der er ikke konstateret problemer med Gmail.